Deze vacature is zowel in het Nederlands als het Engels geplaatst om ervoor te zorgen dat kandidaten alle informatie kunnen krijgen die nodig is.

 

WIE WIJ ZIJN

S-RM is een wereldwijd inlichtingen en cybersecurity consultancybureau. Opgericht in 2005 hebben we ondertussen 300+ experts in dienst verdeeld over zeven internationale kantoren die klanten helpen in alle regio’s en sectoren.

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Londen met kantoren in Kaapstad, Hong Kong, New York, Rio de Janeiro, Nederland en Washington DC. We ondersteunen onze klanten met inlichtingen voor kritische besluitvorming en strategie, van investeringen en partnerships tot geschillen; met het helpen beschermen tegen dreigingen op cybersecuritygebied; en met het reageren op cyber aanvallen en andere crises.

Ons team spreekt 30+ talen, met achtergronden in inlichtingen, overheid, financiële instellingen, journalistiek, het leger en uit de academische wereld. We werken samen met toonaangevende organisaties, ondersteunend op alle niveaus, van CEOs en hun bestuur tot de teams in de frontlinie. We leveren de beste resultaten voor onze klanten door het koesteren van het grootste talent en het samenbrengen van de meest relevante en ervaren experts binnen onze gehele business. Hiermee maken we teams om de meest unieke en uitdagende problemen te tackelen.

Klantgerichtheid zit in de kern van wat we doen. We maken langdurige en hoogwaardige relaties met de organisaties waar we mee samenwerken om hun uitdagingen en doelen goed te begrijpen. Onze hechte relaties zorgen ervoor dat we snel en effectief aan hun vragen kunnen voldoen en proactief onze aanpak kunnen aanpassen wanneer hun vragen veranderen. Ons advies is direct, eerlijk en objectief. We produceren tastbaar resultaat en presenteren onze bevindingen en advies in heldere, duidelijke taal. Onze pragmatische aanpak, gecombineerd met effectief werk, diepe regionale expertise en diverse ervaring betekent dat onze klanten direct uitvoerbaar advies ontvangen met alle nodige ondersteuning en leiderschap.

We zijn enthousiast dat je er over nadenkt om bij ons te komen werken!

 

WERKEN IN CYBER BIJ S-RM

Onze cybersecurityafdeling is het nieuwste en snelst groeiende deel van S-RM. De cybersector is altijd aan het groeien, onze advisory, testing en incident response teams worden meer gevraagd dan ooit. Ons team in Nederland is het nieuwste team binnen onze cyber afdeling, waar we onze diensten voor klanten in Nederland, de Benelux en zelfs door heel Europa aanbieden.

We zijn een team aan het bouwen om deze uitdaging aan te gaan. Dit betekent dat we snel reageren, innoveren en verbeteren. We zijn niet te veel bezig met hiërarchie of bureaucratie. Als je goede ideeën hebt, gaan we je helpen die uit te voeren. Als jij de beste persoon bent om tegen een klant te praten, krijg je die kans, ongeacht je titel in je email handtekening. En als je hulp nodig hebt, zal het team je altijd helpen.

We geloven niet dat er een typisch cyber security professional is. Wij hebben een team van inlichtingen analisten, technische specialisten, softwareontwikkelaars, onderzoekers, risico managers en meer. Je zult altijd een reeks van perspectieven en expertise vinden om je te helpen leren en ontwikkelen.

Klinkt dat als een team waarmee jij mee zou willen werken, dan horen we graag van je!

 

DE ROL

Onze uitbreiding naar Europa door de oprichting van ons kantoor in Nederland maakt deel uit van onze grotere, wereldwijde, ambities. Vanuit dit kantoor bieden we al S-RM’s Cyber diensten aan. We richten ons op Incident Response, Ehtical Hacking en Advisering en bieden dit aan al onze klanten in Europa aan. Binnen het Nederlandse kantoor zal je verantwoordelijk zijn voor onze sales en accountmanagement. Jij zorgt dat we regelmatig contact hebben met onze klanten en strategische partners en dat we, samen met het team, uitstekende offertes de deur uit sturen. Je zal niet alleen met het Nederlandse team werken, maar zal ook betrokken zijn met sales collega’s uit de UK en de US om ons aanbod af te stemmen

Andere kenmerken van de functie zijn:

Groei & Uitbreiding

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de sales pijplijn binnen EMEA voor het S-RM cyberteam.
 • Je zal een new business pijplijn ontwikkelen door netwerken en kennisintensieve sales samen met e consultants uit het cyberteam
 • Je sales een persoonlijke sales quota hebben maar ook verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van de salesfunctie in de regio wanneer ons team en omzet groeit, een “teammentaliteit” is dus nodig.
 • Je zal hecht samenwerken met ons wereldwijde marketingteam om onze aanwezigheid bij evenementen uit te bouwen, maar ook je eigen evenementen organiseren in de regio om ons merk en aanbod op de kaart te zetten.
 • Werken met het centrale sales team om campagnes op te zetten om gericht bepaalde sectoren te bereiken
 • Direct samenwerken met het operationele team om sales conversies met ons bestaande klantennetwerk te bereiken voor al onze cyberdiensten
 • Werken met onze sales collega’s om specifieke personen binnen S-RM’s strategische accounts te ondervinden die in jouw regio werken en creatieve manieren verzinnen om gesprekken te starten
 • Samenwerken met onze partners en hen helpen onze diensten succesvol te verkopen
 • Samenwerken met anderen in het wereldwijde sales team om inzichten op cyber thema’s in de Benelux en DACH-regio te delen zodat we een leidend aanbod aan onze klanten bieden
 • Je zal ook manieren identificeren om onze corporate intelligence diensten als cross-sell aan te bieden aan klanten in de regio.

Sales organisatie

 • Je zal hecht samenwerken met het Hoofd van het regionale kantoor om de sales functie en klantennetwerk uit te breiden in de Benelux en DACH-regio.
 • Je werkt met ons centrale Sales Operations team om te borgen dat we een schaalbaar sales proces ontwikkelen voor commerciële activiteit in de regio.
 • Regelmatig zal je updates aan het sales en managementteam verzorgen over commerciële ontwikkelingen

Persoonlijke ontwikkeling 

 • Continu ontwikkel je je begrip van onze business, onze vaardigheden en kennis over de gehele cybersecurityindustrie.
 • Je volgt ons interne cyberconsultant trainingsprogramma en ontwikkelt je kennis over cyber security door het volgen van introductiecursussen op dit gebied.
 • Talloze kansen: je zal veel kansen hebben om je security kennis te verbreden naar ethical hacking en adviestrajecten, naast het verdiepen van je incident response ervaring.
 • Flexibel werken: cyber security kan soms intens werk zijn onder hoge druk. We zijn ons bewust over de werk/privé balans van ons team en bieden verschillende opties aan om flexibel te werken en je welzijn te ondersteunen

Deze rol zal in ons kantoor in Utrecht gevestigd zijn, maar mogelijkheden om hybride te werken zijn beschikbaar.

 

WAAR WE NAAR OP ZOEK ZIJN

We denken dat kandidaten met de volgende kwalificaties en ervaring een grote kans hebben om succesvol te zijn binnen Business Development bij S-RM.

Dat gezegd hebbende, als je niet denkt dat je alle criteria hieronder kan afkruisen, maar je bent wel geïnteresseerd, solliciteer alsjeblieft. Niemand kan elk hokje afkruisen – we zijn ook op zoek naar kandidaten die sterk zijn in een aantal gebieden en tenminste wat interesse en vaardigheden hebben in anderen. Nog belangrijker is dat, hoewel kennis op cyber security vlak geen vereiste is, je een duidelijke interesse moet hebben om je carrière te ontwikkelen in deze snel evoluerende sector.

We waarderen een cultuur van gelijkheid, diversiteit en inclusie en zijn toegewijd om een team te vormen die een verscheidenheid van talenten, ervaringen en perspectieven toont.

De volgende kwalificaties zijn relevant voor deze positie:

 • Zelfstandig nieuwe business kansen identificeren in een mix van klanten en sectoren.
 • De sleutel zal het begrijpen van onze waardepropositie en dienstenportefeuille door het ontwikkelen van sterke interne relaties met de verschillende afdelingen zijn en vervolgens het positioneren van onze vaardigheden met het juiste team.
 • De vaardigheid om te netwerken met zowel interne als externe klanten is belangrijk – het business development team handelt als een dienst om het cyberteam zijn klantenbestand te laten ontwikkelen.
 • Een interesse om kennis te ontwikkelen over nieuwe technologieën, security, riskmanagement en wereldwijde trends en dreigingen zal ervoor zorgen dat je geloofwaardig overkomt en vertrouwen bouwt met de klanten met wie je spreekt.
 • Consultancyervaring in Cyber Security of gerelateerde consultancy rollen in IT
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beheersen van de Duitse taal, hoewel geen vereiste voor de rol, zijn we erg in geïnteresseerd.

Een succesvolle kandidaat moet in Nederland mogen werken bij de indiensttreding.

 

ONZE VOORWAARDEN

We bieden doordachte en evenwichtige voorwaarden en ondersteuning om onze mensen te helpen hun beste werk te leveren en hun leven daarbuiten te leiden, waaronder:

 • 25 vakantiedagen per jaar, welke elk jaar in dienst omhooggaan tot een maximum van 30 dagen, plus alle Nederlandse feestdagen.
 • We matchen jouw pensioeninleg tot 6%
 • 4x jaarsalaris als levensverzekering
 • Flexibele werktijden
 • Uitgebreide trainingsopties zijn beschikbaar, waaronder via LinkedIn Learning met toegang tot meer dan 13,000 verschillende cursussen

HET SOLLICITATIEPROCES

We willen jou leren kennen, en zorgen dat jij ons kan leren kennen, om te kijken of we een goede match zijn. We reageren snel en zijn respectvol voor de tijd die mensen spenderen in ons sollicitatieproces.

Een typische sollicitatie omvat:

 1. Initiële screening van je sollicitatie door ons recruitment team
 2. Een interview om je vaardigheden te toetsen en je inzicht te geven in het werk dat we doen
 3. Een meeting met een aantal teamleden zodat iedereen elkaar kan ontmoeten en te kijken over er ook een persoonlijke klik is
 4. Mogelijke ontmoetingen met andere mensen uit het sales en management-team

De makkelijkste manier om te solliciteren is je CV en begeleidende brief naar recruitment@s-rminform.com te sturen.

En dat is het!

Contact

To apply for this role, please email your CV and cover letter to recruitment@s-rminfom.com